برگزاری اولین جلسه شورای دانشگاه

روز ۲۴ مهرماه ۱۴۰۳، اولین جلسه شورای دانشگاه در سالن جلسات دانشکده فیزیک دانشگاه برگزار شد. در این جلسه که با حضور هیات رئیسه دانشگاه، روسای دانشکده‌ها و پژوهشکده‌ها، مدیران و اعضای هیات علمی منتخب دانشگاه برگزار شد، مباحثی از جمله تجهیز آزمایشگاه‌های تخصصی، روند تکمیل احداث ساختمان دانشکده علوم زیستی، پیشنهاد تاسیس مراکز نوآوری پارک علم و فناوری، پیگیری رشته‌های درحال تاسیس و مباحث مختلف جاری دانشگاه مطرح شد.

در خصوص موارد فوق تصمیمات مقتضی اتخاذ شد و مقرر گردید روز سیزدهم شهریور ماه سال آتی (۱۴۰۴) که مقارن با سالروز تولد دانشمند بزرگ ابوریحان بیرونی است و به عنوان روز علوم پایه نام گذاری گردیده، همایش تخصصی در حوزه علوم پایه برگزار شود. همچنین با اشاره به هدف دانشگاه برای رشد جذب دانشجویان حوزه علوم پایه به ۲۴۰۰ دانشجو، مقرر گردید این مهم با تلاش بیش از پیش مدیران و تمامی اعضای دانشگاه محقق گردد.

جناب آقای دکتر نصیری قیداری در پایان جلسه، از زحمات ریاست پیشین دانشگاه جناب آقای دکتر بابک کریمی و کلیه مدیرانی که در دوره ریاست ایشان همکاری داشته‌اند، تشکر و قدردانی کردند.

چهارشنبه، ۲۵ مهر ۱۴۰۳

برگزاری اولین جلسه شورای دانشگاه