درج نام پنج استاد دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان در لیست ۲% دانشمندان پراستناد جهان

اخیرا پایگاه اطلاعات علمی موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام ISC، اقدام به انتشار لیست ۲% دانشمندان پراستناد جهان کرده است. دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان دارای پنج تن از اساتید دانشمند پر استناد جهانی است. آقایان دکتر بابک کریمی با ۹۶۳۷ استناد، دکتر محمدمهدی نجف‌پور با ۶۳۳۳ استناد، دکتر بابک کبودین با ۳۹۱۲ استناد، دکتر حمید عبدالهی با ۳۵۴۵ استناد و دکتر فضل اله سلیمانی با ۲۲۶۰ استناد در این لیست قرار دارند. این پنج دانشمند دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، دارای بیشترین میزان استنادات به تولیدات علمی محققان در مجلات علمی معتبر جهانی بوده‌اند.

همچنین تعداد هشت تن از اساتید دانشگاه در میان دو درصد دانشمندان پر استناد سال ۲۰۲۲ می باشند. دکتر محمد مهدی نجف‌پور با ۸۰۵ استناد در سال، دکتر حسین مولوی با ۶۶۴ استناد در سال، دکتر بابک کریمی با ۵۱۳ استناد در سال، دکتر امین عبدالهی با ۵۰۵ استناد در سال، دکتر محمد قلی نژاد با ۳۴۳ استناد در سال، دکتر امیر حاتمی با ۲۸۷ استناد در سال، دکتر بابک کبودین با ۲۵۵ استناد در سال و دکتر الهام طهماسبی با ۱۹۲ استناد در سال در این لیست می‌باشند.

این دو لیست از همکاری مشترک پایگاه اسکوپوس، موسسه الزویر و دانشگاه استنفورد، تعداد بیش از دویست هزار دانشمند در جهان معادل دو درصد از دانشمندان پراستناد را انتخاب کرده ‌است. لازم به ذکر است نام دکتر بابک کریمی از سال ۲۰۰۸ و نام دکتر محمدمهدی نجف‌پور از سال ۲۰۱۶ در لیست دانشمندان یک‌درصد برتر جهان نیز قرار دارد.

دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان کسب این جایگاه را به اساتید، یاوران علمی و دانشجویان محترم دانشگاه که با فعالیت‌های شبانه‌روزی خود این دستاوردها را رقم زده‌اند، تبریک می‌گوید.

دوشنبه، ۱ آبان ۱۴۰۲